vacature links sitemap voorwaarden disclaimer privacy- en cookieverklaring route  

 

Hout constructies

 
     
 

Gelamineerde houtconstructies lenen zich uitstekend voor het gebruik in ruimtes waar de brandwerendheid een belangrijke rol speelt. Bij brand ontstaat er een koolstoflaag rondom de gelamineerde houtconstructies. De houtconstructie zal ook niet abrupt bezwijken.

Deze houtconstructies hebben een lage snelheid voor wat betreft het inbranden, wat resulteert in minder brandwerende voorzieningen die getroffen moeten worden en een lagere verzekeringspremie. Gelamineerde hout constructies zijn milieuvriendelijk met een warme uitstraling en een fraai uiterlijk. Er is een enorme keuzevrijheid in de verbindingen die toegepast kunnen worden, waarbij deze verbindingen in het zicht, bepalend kunnen zijn voor het uiterlijk van de constructie en het gebouw. In goed overleg met architecten en leveranciers zijn er talloze nieuwe mogelijkheden ontstaan qua verbindingen. Zo heb je onder andere verbindingen voor hout op hout of hout op staal op hout op beton. Mocht u hier meer over willen weten dan staan wij u graag te woord.

Houtconstructies van gelamineerd hout wordt meestal vervaardigd van Europees vuren. Ondanks dat gelamineerde houtconstructies van andere houtsoorten zoals Lariks, Douglas, Oregon Pine, Grenen en Iroko minder voorkomen kan Heko Spanten bv deze wel fabriceren. Meestal worden deze houtsoorten gekozen vanwege de duurzaamheid ervan en of het fraaie uiterlijk.

Heko Spanten kan uw houtconstructies, berekenen, tekenen, produceren en monteren als u dat wenst. Ook kan één van onze mensen buiten, u adviseren in het gebruik van verschillende houtsoorten, verbindingsmiddelen en detailleringen. Wij komen dan ook graag naar u toe om u te helpen met uw houtconstructies. Heko Spanten kan houtconstructies leveren in verschillende soorten hout denkt u hierbij aan:

  • Vuren
  • Grenen
  • Verduurzaamd Grenen
  • Inlands Lariks

Indien u meer informatie wenst, vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk informeren. Gelieve de velden met een * volledig invullen.

 
Naam*
Naam bedrijf
Telefoon
E-mail*
Vragen*
   

Heko Spanten BV
Postbus 108
6710 BC Ede

Bezoekadres:
Rijksweg 39
6718 WK Ede
Klik hier voor een routebeschrijving.

 
T +31 (0) 318 - 571641
F +31 (0) 318 - 573606
E info@hekospanten.nl
W www.hekospanten.nl
 

KVK 09144118
BTW NL 0042.646.30.B.01
Rabobank
30.93.70.701
KOMO 31342
FSC SGS-CoC-2126

 

Heko Spanten is leverancier van:

Novatop houten vloerelementen
 
Rijksweg 39 - 6718 WK EDE - 0318-571641 - info@hekospanten.nl - FSC ®